Menu

Hölgyeknek kedvezett a szerencse

Sziget - nyereményjáték az Atomenergia InfovalVannak olyan tudományos kérdések, amelyek az átlagnál jóval érzékenyebben érintenek egyes embereket. Éppen ezért intelligencia tesztek tízezrei, tudományos vizsgálatok pedig százával szokták kutatni a nemek észbeli különbségét.

 

Azt sajnos nem tudjuk, hogy az Atomenergia Info 2 db SZIGET napijegyéért és 1 db SZIGET hetijegyéért folyó küzdelmében az erősebbik vagy a gyengébbik nem milyen arányban vett részt (ez sem a felhasználónevekből, sem az e-mail címekből nem derülhetett ki egyértelműen – a szerk.), ám az biztos, hogy Fortuna istenasszony részrehajlóan az „övéinek” kedvezett.

A játékban 54 regisztrált felhasználó vett részt, közülük 15 -en válaszoltak 13 vagy annál több kérdésre helyesen, 35 pályázó válaszolt 5-nél több, de 13 kérdésnél kevesebb kérdésre helyesen és sajnos voltak olyanok is 4-en, akik 5-nél kevesebb kérdésre adtak helyes választ. Mentségükre szóljon, hogy a kvízkérdések valóban nagyon nehezek voltak.

A legnehezebb kérdésnek a

Hány reaktor üzemel ma Magyarországon összesen?
a.) 4
b.) 2
c.) 6

a legkönnyebb kérdésnek a

Jelenleg Oroszország területén hány reaktor üzemel és hány épül?
a.) 33 blokk és 9 épül

b.) 10 blokk és 11 épül
c.) 48 blokk és 28 épül

bizonyult.

A sorsolást a tegnapi nap folyamán kézi húzásos (egyforma nagyságú papírra kinyomott – papír 4-szer hajtva – regisztrált játékosok) sorsolással, független kézzel bonyolítottuk le. A szerencsés nyertesek – akiknek ezúton is gratulálunk – felhasználónevei a következők voltak:

 

1 db SZIGET napijegyet nyert – szatmaridorottya

1 db SZIGET napijegyet nyert – Barbi

1 db SZIGET hetijegyet nyert – kizzsuzsi

 

A nyerteseket e-mailben értesítjük és mégegyszer gratulálunk a hölgyeknek! Megérdemlik az elismerést.

Atomenergi Info


Hozzászólások

ugrás az oldal tetejére