Menu

Moszkvában rendezik meg az AtomEx 2014-et

Moszkvában rendezik meg az AtomEx 2014-et2014. október 29-e és 31-e között rendezik meg az atomenergetikai ágazat beszállítóinak hatodik nemzetközi fórumát, az AtomEx 2014-et Moszkvában.

 

A nagyszabású rendezvénynek a moszkvai Expoközpont ad otthont. A rendezvény az atomenergetikai berendezések és szolgáltatások megrendelői és a beszállítók számára lehetőséget ad az üzleti kapcsolatok megerősítésére és új kapcsolatok kialakítására.

A fórumon megvitatják az atomipari ágazat beszerezési rendszerének fejlesztésével, a minőségbiztosítással, az innovatív berendezésekkel és technológiákkal kapcsolatos kérdéseket. A rendezvényen kiállítanak a Roszatom leányvállalatai, a fűtőanyagokat szállító TVEL Nyrt., a tervező és kivitelező vállalatok, köztük az Atomenergoprojekt Nyrt, a Nyizsnyij Novgorod-i Atomenergoprojekt Nyrt., az Atomsztrojexport Nyrt. és a Roszatom gépgyártó holdingja, Atomenergomas Nyrt.

Az Atomexpo kiváló kommunikációs színtér, ahol lehetőség nyílik a megrendelők és a beszállítók közötti párbeszédre, az innovatív termékek és szolgáltatások bemutatására és új üzleti kapcsolatok kialakítására. Tavaly az Atomex 2013 rendezvényen az oroszokkal együtt 294 cég vett részt Belarusz, Németország, Spanyolország, Ukrajna, Finnország, Franciaország, Csehország és Japán képviseletében.

 

Kapcsolódó cikkeink:

A moszkvai Atomexpo 2014 fórumon az atomenergetika versenyképessége lesz a téma
Cseh szivattyúk a Leningrádi Atomerőműbe
Atomexpo 2013: Szergej Novikov- videointerjú
Atomexpo 2013: videó beszámoló
ATOMEXPO 2013: fotók
Az atomenergia arra való, hogy okosan éljünk vele!


Hozzászólások

ugrás az oldal tetejére