A Bacardi egy teljesen családi tulajdonban lévő szeszes ital gyártó cég. Ez egy szép eredmény, tekintve, hogy egészen 1862 óta működnek és 1877-ben elnyertek egy aranymedált a spanyolországi világkiállításon az italaik minőségéért. 1910-ben nyitottak először üzemet külföldön és azóta növekszik a Bacardi, mára világhíres márkává kinőve magát. Külön említésre méltó a Bacardi Breezer italcsaládjuk.

Rum alapanyagú italaik széles választékában gyártanak mindenfélét, egészen a legegyszerűbb, bárki számára anyagilag megengedhető italtól a prémium minőségig. A különböző rumjaik remek alapanyagot jelentenek a koktélok alapjainak, a weboldalukon egész katalógust tekinthetünk meg a kikeverhető italokból. Azonban a Bacardi ready to drink is elérhető, ami igazából és fémdobozos üdítőre hasonlít leginkább. Ezentúl találhatunk ízesített rumokat, illetve igazi prémium, fűszeres, rumokat is, amiket minimum négy évig érleltek hordóban.

Az árban teljesen elérhető és igazi frissítőként szolgáló Bacardi Breezer a Bacardi egyik rumos itala, amit már iható formában vehetünk meg, vagyis nem kell semmivel sem összekevernünk, hogy kész koktélt kapjunk. A különböző ízesítésekben kapható ital egyik legjobb változata a Bacardi Breezer citrom, de emellett dinnye ízzel is elérhető, sőt némely országokban még csokoládé ízesítéssel is lehetett találkozni. A lime azonban egy jó limonádé alapvető összetevője, ami pedig a nyári meleg remek ellenszere. Ha szeretnénk egy fokkal feljebb lépni, itt az ideje elindítani a mókát egy citromos Bacardi Breezerrel. Szerencsére nincs szükségünk arra, hogy különböző helyi bevásárlóközpontokban kutassunk utána. Az italkereso.hu weboldal segít nekünk, rengeteg alkoholos italhoz juthatunk hozzá előnyös áron mert több mint 200 ital webshop kínálata érhető el egy helyen.