Menu

Elsőrendű a nukleáris biztonság – Csodák Palotája

Elsőrendű a nukleáris biztonság - Csodák Palotája - Atomenergia info
A Csodák Palotája és az Atomenergiainfo.hu információs szakportál háromrészes ismeretterjesztő sorozatának utolsó előadása az orosz atomipar zászlóshajójával a Roszatomot mutatja be.

 

Az oroszországi atomerőmű-építések rövid, színes bemutatása mellett az érdeklődők megismerkedhetnek a 4. generációs blokkokkal és átfogó képet kaphatnak a fúziós energiatermelés jelenlegi helyzetéről. Megvitatják, milyen az élet és a nukleáris biztonság Fukushima után, milyen következtetéseket lehet levonni a Japán esettel kapcsolatban.

A belépőjegy ára: 1900 Ft/alkalom.
A jegy tartalmazza a programon való részvételt és a Csopa Playbar egyik interaktív kiállításának (Newton, Illúzió vagy Születés) megtekintést is. Az 55 perces tárlatok a Csopa Atomenergia Info programja előtt 17 órától vagy utána 20 órától tekinthetők meg.

Előzetes regisztráció a tok@csopa.hu e-mail címen.

Megközelíthetőség

A Csopa Playbar autóval megközelíthető a Bécsi út és a Kecske köz felől. Mindkét oldalról a Buda Entertainment & Gastro Szórakoztatóközpont 300 férőhelyes mélygarázsának bejáratait találja, ahol kényelmesen és könnyen parkolhat. A mélygarázsból lifttel közvetlenül mehet fel a II. emeletre. Belépőjegyet váltó vendégeknek hétköznap az 1. óra, hétvégén az első 2 óra INGYENES, ha a látogatók kérik a pénztárban a vásárlást igazoló Csopa-pecsétet parkolócédulájukra. A további időszakban a parkolás az ott érvényes díjak megfizetésével lehetséges.

Tömegközlekedéssel: H5-ös HÉV-vel a Batthyány térről Szentendre felé közlekedő vonatok Szépvölgyi úti megállójában kell leszállni. Azokkal a Fonódó villamosokkal is el lehet érni a helyszínt, melyek a Kolosy térnél állnak meg: 17-es 19-es 41-es jelzéssel. Buszokkal a helyszín elérhető: 9-es, 29-es 109-es és 111-es, 165-ös 934-es, 960-as buszokkal.


ugrás az oldal tetejére