Nem is gondoltam volna, hogy valaha ilyen otthonülős leszek. Persze lehet, hogy a téli hideg is teszi, de mostanában egyáltalán nem esik jól esténként kimozdulni. Inkább áthívom a barátaimat, és beszélgetünk, iszogatunk, vagy főzök nekik egy jót. Nem vonzanak a bulik és a kocsmák, inkább vagyok a saját kis birodalmamban. Bár egyedül mindig szívesen töltöttem időt, mostanában sokkal jobban megengedem magamnak, hogy tényleg csak magammal foglalkozzak. Újra visszatértem az olvasáshoz is – korábban is egyik kedvenc időtöltésem volt, de gyakran azon kaptam magam a nap végén, hogy alig bírok a szövegekre koncentrálni. Persze most sem a legzsúfoltabb napjaim végén próbálkozom vele, hanem akkor, amikor már picit rá tudtam pihenni a dolgokra – utána csak még kisimultabbnak érzem magam, ha olvasni is tudtam valamennyit.

Egyik nagy „találmánya” számomra a rohanó hétköznapoknak az, hogy szinte már mindent be lehet szerezni online, köztük olyan frappáns ajándékokat is, mint a LOLmarkt.hu kínálata. Náluk aztán tényleg mindenféle póló, bögre (és egyébként sapka és vászontáska is) megtalálható, így biztos vagyok benne, hogy bárki is legyen az ünnepelt, találni fogsz egy-egy hozzá illő darabot. Megannyi legénybúcsú póló van nála, viccesebbnél viccesebb darabok, fekete és színes alappal is elérhetőek a változatos grafikák, ráadásul a méretskálájuk is igen széles – azonban, ha mégsem bizonyul számunkra megfelelő választásnak bármelyik legénybúcsú póló, 14 napon belül vissza tudjuk küldeni a rendelésünket. Egyébként úgy találtam az oldalt, hogy a legjobb haverom legénybúcsúját kezdtük el a fiúkkal szervezni, és mindenképpen akartunk valami bolondos egyenpólót az alkalomra, ami mindannyiunknak emlék marad. Korábban már rendeltem a LOLmarkttól apukámnak ajándékba horgászos pólót, plusz a húgom és a barátja karácsonyi ajándéka egy-egy pizzás póló volt részemről, ahol a kis szelet és a pizza többi része összeillik, szóval bőven volt tapasztalatom a webáruház termékeinek minőségével, így bátran adtam le most is a megrendelésem náluk. Azért mindig körbenéztem, mert ki szoktak jönni új designokkal, végül három legénybúcsú pólóra szűkítettem a listát, és a srácokkal együtt szavaztuk meg a végső befutót. Afelől is nyugodt voltam, hogy bőven időben fognak megérkezni a pólók, hiszen egyrészt nagyon gyorsan dolgoznak, másrészt hagytam időt arra, hogy ha valamelyikünknek mégsem lesz jó a méret (bár tüzetesen átvizsgáltuk előtte a mérettáblázatot), akkor ki tudjuk cserélni.

Szóval végül is minden jó, ha a vége jó: tökéletes kis megrendelést adtunk le, mint kiderült, és az ünnepeltünk is nagyon meg volt elégedve a választásunkkal. A LOLmarkt tette teljessé az élményt – mivel mindig magas minőséget képviselnek, biztos vagyok benne, hogy legközelebb is náluk szerzem be az efféle meglepetéseket!