Menu

AtomEx Európa 2017 – Budapesten lesz a Roszatom európai beszállítói fóruma

AtomEx Európa 2017 – Budapesten lesz a Roszatom európai beszállítói fóruma
2017. november 20-21. között Budapesten hatodik alkalommal rendezik meg az AtomEx Európa 2017 beszállítói fórumot.

 

A rendezvény szervezője a Roszatom orosz állami atomenergetikai konszern. A fórum célja a Roszatom vállalatai és az európai cégek közötti együttműködés erősítése és szélesítése, valamint új beszállítók keresése, továbbá a beszállítók tájékozottságának növelése a Roszatom vállalatai által támasztott közbeszerzési követelmények vonatkozásában. Ugyancsak cél annak feltérképezése, hogy miként tudnak részt venni az európai vállalatok az orosz atomenergetikai ágazat vállalatainak projektjeiben.

A fórum programjában a plenáris ülés mellett kerekasztal-megbeszélések, valamint B2B üzleti találkozók szerepelnek.

A kétnapos fórum során a résztvevők megismerkedhetnek a Roszatom beszerzési rendszerével, tájékoztatást kaphatnak a beszerzési eljárás során támasztott követelményekről és külön is találkozhatnak az orosz atomenergetikai ágazat vállalatainak képviselőivel.

A program szervezői különösen nagy figyelmet fordítanak a Paks II-projekt beszerzési eljárásaira. Egyebek közt szó lesz a potenciális beszállítókra vonatkozóan a beszerzések sajátosságairól, a nukleáris minőségbiztosítási követelményekről, a nemzetközi együttműködés kérdéseiről, továbbá az alkalmazottak képzéséről stb.

A fórumot Süli János, a paksi atomerőmű két új blokkja tervezéséért, megépítéséért és üzembe helyezéséért felelős tárca nélküli miniszter, valamint Kirill Komarov, a Roszatom nemzetközi üzletfejlesztésért felelős első vezérigazgató-helyettese nyitja meg. Az üzleti program részeként bemutatkoznak a Roszatom vezető vállalatai, továbbá azok az európai beszállítók, amelyek sikeres együttműködést folytatnak az orosz atomenergetikai ágazat vállalataival.

A fórum második napján teljes egészében egyéni B2B találkozók lesznek. A fórum üzleti programjáról ide kattintva tájékozódhat.


Hozzászólások

.

ugrás az oldal tetejére