Whey Protein

A szervezetnek szüksége több különféle építőelemre ahhoz, hogy egészségesen tudjon működni. A fehérjék ebben kulcsszerepet játszanak. A Whey Protein egy olyan kiváló minőségű fehérjeforrás, amely segít az izomtömeg növelésében, az izomregenerációban, valamint az egészséges testsúly fenntartásában. A termékben található összetevők kíméletes úton és alacsony hőmérsékleten lettek kinyerve. A könnyű emésztést a hozzáadott Opti-7 Digest enzim segíti. A felszívódás gyorsan megvalósul és a szervezet könnyen beépíti a szövetekbe. A Whey Protein előnyei közé tartozik az izomtömeg növelése, a testzsír csökkentése és az immunrendszer erősítése egyaránt.

A 100% CFM tejsavó fehérje a hatékonyság érdekében adagonként 4 mg B6 vitamint tartalmaz. Minden adagban 18,5 g protein és 2500 mg L-glutamin található. A Whey Protein kiváló választás lehet a sportolók számára, akiknek nagyobb szükségük van a fehérjére az izomtömeg növeléséhez és az erőnlét fokozásához. Azonban a termék nem csak sportolóknak ajánlott, hanem mindenkinek, aki egészséges életmódot szeretne folytatni és szeretné fenntartani az egészséges testsúlyát.

A superfoodteam.hu weboldalon megtalálható Whey Protein többféle ízesítésben rendelhető, így mindenki a saját igényeihez mérten válogathat a kínálatból. A hatékonyság növelésére érdemes az edzéseket követő 1, másfél órában fogyasztani, valamint lefekvés előtt szintén bedobható egy fehérje turmix. Ha cél az izomtömeg fenntartása, növelése, illetve a testzsír folyamatos vesztése, akkor a Whey Protein segíteni fog ebben. Megéri a napi étrended szerves részévé tenni.