Menu

Beszállítók: Ganz Engineering és Energetikai Gépgyártó Kft.

A Ganz Engineering és Energetikai Gépgyártó Kft. az orosz atomenergetikai ipar legismertebb hazai beszállítója. A Rosztovi Atomerőműbe és a Leningrád-2 atomerőműbe nagy teljesítményű keringető szivattyúkat és átrakógép részegységeket készített a vállalat 2013-ban.

A Ganz Engineering és Energetikai Gépgyártó Kft. 2008-ban alakult a Ganz Holding Zrt. és Atomenergomas Nyrt. tulajdonában álló vállalat. Az atomerőművi átrakóberendezések mellett a Ganz EEG Kft. közepes- és nagyméretű, axiális, félaxiális, kettős beömlésű centrifugál vízszivattyúkat gyárt. Mindhárom fő turbinatípus (Pelton, Francis és Kaplan) valamint olajipari és környezettechnológiai berendezések is szerepelnek a kínálatában. A cég jelentős tervezési tapasztalattal, technológiai és gyártókapacitással és különleges ví-zgépes próbateremmel is rendelkezik.

A Roszatom állami konszern energetikai gépgyártó csoportja az Atomenergomas Nyrt., amely komplex és hatékony megoldásokat kínál az atom- és hőerőművi valamint olaj- és gázipari berendezések terén. Több mint 50 termelő, mérnöki és tudományos-kutató egységgel rendelkezik Oroszországban és külföldön.

A GANZ EEG Kft. weboldala: www.ganz-eem.com

 

További kapcsolódó cikkeink:

Rosztovba szállít a Ganz EEG
Magyar siker, amiről érdemes beszélnünk
A Leningrádi Atomerőműnek szállít a Ganz EEG

Az atomenergia arra való, hogy okosan éljünk vele!
A Ganz EEG Kft. új orosz atomerőműbe szállít átrakógépet
Többet kínál a magyar cégeknek a Roszatom
Negyedik generációs blokkhoz is várnak magyar beszállítókat 


Hozzászólások

ugrás az oldal tetejére