karika fülbevaló

Az ékszerek sokat elárulnak a viselőjükről. A karika fülbevaló például többféle méretben és kivitelezésben érhető el, tehát egyáltalán nem mindegy, hogy melyiket vesszük le a polcról. Kezdjük az alapdarabokkal! Ott vannak az apró karikák, amelyek teljesen ráfekszenek a fülre, a méretükből kifolyólag kissé lelógnak. Ezek a kibontott hajjal rejtve maradnak, azonban tökéletesen megfelelnek a szürke hétköznapokon.

Nem baj, ha egyenes a frizuránk, esetleg göndör, a karika nem fog beleakadni a fürtökbe sem. Ehhez a kategóriához tartoznak azok a karika fülbevalók, amelyeken valamilyen apró díszítés található. Lehet ez pár kisebb kő, nagyobb minta, bármi. Ebben az esetben arra kell figyelni, hogy a fülbevaló ne mozogjon túl sokat, tehát arra, hogy a kövek súlya ne húzza le a fülünket. A felhasználói tapasztalatok szerint a legtöbb hölgy az apró, sorban álló köveket választja, ami feldobja a sima ékszert, viszont senki nem veszít a kényelemből. Ezután jönnek azok a karikák, amelyek nem érnek össze, így sokkal lazábbnak tűnnek, ugyanakkor jobban a levegőben lógnak. Ennél az ékszernél arra kell figyelni, miszerint a nagyon göndör hajúak nem biztos, hogy díjazni fogják, főleg, ha véletlenül beleakadnak a fülbevaló végébe.

Ezt a tényt mindig tartsuk szem előtt! Összeségében a karika fülbevaló tökéletesen megfelel a hétköznapi öltözékhez és a fontosabb eseményekhez is. Ha fel akarjuk dobni a kinézetet, akkor vásárolhatunk vastagabb ékszert, esetleg olyat, amin több cirkónia található. Viseljük a kisebbeket a munkavégzés és bevásárlás mellett, a nagyobb, lógósabb darabokat pedig a fontos vacsorákon!