Menu

Magyar honlapot indított a Roszatom

Magyar honlapot indított a RoszatomElindította saját honlapját www.rosatom.hu címen a Roszatom magyarországi marketingirodája.

 

Az orosz atomenergetikai konszern globális hálózatában a budapesti kirendeltség az első, amely megtette ezt a lépést, méghozzá azzal a céllal, hogy pontos és megbízható információt nyújtson a magyar érdeklődőknek az orosz nukleáris iparról. A hazai közönség így most gyorsan és könnyen juthat információhoz arról, hogy milyen szerepet játszik a Roszatom a globális nukleáris üzletben. A honlap kétnyelvű, így az összes oldal, a cikkek, a sajtóközlemények és minden fontos adat angol nyelven is megtalálható rajta. Megjelenése tükrözi a Roszatom oroszországi honlapjának egyedi stílusát, de a nyitó oldalon a társaság logója mellett szerepelnek a magyar nemzeti színek is, kifejezve azt a hosszú távú és szilárd kapcsolatot, amely az állami vállalatcsoport és Magyarország között alakult ki.

A tartalom hét különböző fejezetre tagolódik. Bemutatja a Roszatom tevékenységét, elemzést közöl a magyar nukleáris iparról és naprakész médiaszekciót is tartalmaz. Részletes információval szolgál a Roszatom magyarországi működéséről és terveiről, de folyamatosan frissülő kép- és videogaléria is található rajta.

A budapesti marketing iroda 2012 decemberében nyílt meg azzal a céllal, hogy képviselje a Roszatomot Magyarországon, és támogassa a társaság stratégiáját, befektetési céljainak megvalósulását nemcsak a nukleáris, hanem a tradicionális és alternatív energia piacán, a mezőgazdaság, a tudományok és az oktatás területén is. Ezzel egyidejűleg az iroda feladatai közé tartozik, hogy megtalálja azokat a partnereket, amelyeknek minőségi szolgáltatásait vagy termékeit a Roszatom Magyarországon, Oroszországban és más piacokon is igénybe veheti. Így az új website segít azoknak a magyar cégeknek is, amelyek partneri kapcsolatokat szeretnének kialakítani a Roszatommal, mivel az ehhez szükséges információk is elérhetőek a felületén.

 


Hozzászólások

ugrás az oldal tetejére