karika fülbevaló

A kevesebb néha több. Ez az egyszerű mondat nagy igazságot mond ki és a világ bármelyik szektorában alkalmazható. Nézzük meg a karika fülbevaló remek példáját. A hölgyek előszeretettel viselnek ezüst és arany ékszereket, mára nem feltétlenül jelentenek státuszszimbólumot, viszont ugyanúgy öltöztetik az embert. Amikor valaki kiválasztja az aznapi ékszerét, akkor több szempontot is figyelembe vesz. Az első és a legfontosabb az alkalom kiválasztása, ami nagymértékben befolyásolja a végleges döntést.

A karika fülbevaló ereje az egyszerűségében rejlik, ami gondoskodik arról, hogy minden ruhához passzoljon. Ha bevásárolni, dolgozni vagy sétálni megy az ember, akkor nem akarja az extrém fülbevalókkal felhívni magára a figyelmet, főleg akkor, ha egy teljesen hétköznapi farmert visel hozzá.

Teljesen más a helyzet akkor, ha a viselő valamilyen különleges vacsorára készül, esetleg komoly megjelenése van. Ebben az esetben a karika fülbevaló teljesen elfogadott, de sokan szeretnének még jobban kitűnni. Akkor melyiket érdemes megvásárolni? Az a legjobb, ha a kényelmes középutat vesszük figyelembe. Sok fülbevaló az ezüst mellé pár csillogó követ is becsempész, esetleg valamilyen formatervezéssel megbolondítja a dizájnt.

Ez azt jelenti, hogy a normális fülbevaló egy szinttel feljebb lép és mindig tartogat némi különleges hatást. Innentől kezdve tovább lehet játszani a ruhával, a cipőkkel, a táskával és a többi kiegészítővel, hogy a nagy egész emelje a hangulatot, ne csak az apró karika fülbevaló. Ma az ezüst és arany kiegészítők feldobják a szürke hétköznapokat és egy kis csillogást visznek a monotonitásba.