nappali berendezése

Az otthonunk középpontja egy helyiség, ahol a család összegyűlik és közösen töltik el az időt, de általában ide invitáljuk be a vendégeinket is. Ezen kiemelt szerep miatt, a nappali berendezése többfunkciós és praktikus kell legyen, mindenki elférjen benne, aki beállít hozzánk. Ez a hely akkor tökéletes, ha barátságos és kényelmes.

Az ülőgarnitúra helye a bejárattal szemben van, oda le tudunk ültetni bárkit. Persze nem kell hatalmas kanapé, pláne, ha nem túl nagy a szoba. Mindig figyeljünk oda a nappali berendezése közben, hogy ne vegyünk kis helyre túl nagy vagy fordított esetben túl kicsi bútort! Ez érvényes a szekrényekre is. Inkább maradjunk az arany középútnál, már ami a méreteket illeti.

Ennél a bútornál az sem jó, ha túl nagy, mert nem mutat jól, ha pedig kicsi, akkor nincs elég hely a pakoláshoz. Ha a nappali berendezése alkalmával nincs túl nagy hely, akkor inkább a beépített szekrényekre tegyük le a voksunkat. A kanapé mellé persze mehet egy kis asztalka vagy polc.

Ha sikerül praktikusan berendezni, akkor igazán elégedettek lehetünk, de azért még figyeljünk oda arra is, hogy a bútorok illőek legyenek egymáshoz és a többi dekor is megfelelően mutasson.

Ha a nappali berendezése éppen zajlik, akkor fontos szem előtt tartani, hogy a szoba stílusához passzoljon minden bútor és kiegészítő, plusz a falszín is a része legyen ennek az egyezménynek. Manapság már végtelen a lehetőségek tárháza a fal díszítésének is. Válasszunk olyat, ami számunkra szemet gyönyörködtető, otthonos!