Azok a klíma berendezések, melyek kifejezetten fűtési céllal lett telepítve, tökéletes megoldást kínálhatnak az embereknek az őszi vagy akár a téli időszakokban egyaránt. A Daikin klíma egyik legnagyobb előnye, hogy akár A+++ energiahatékonysági besorolással, és R-32 hűtőközeggel rendelkeznek, ez pedig napjainkban a legkorszerűbb használatban lévő hűtőközegnek számít, mely nagyon alacsony felmelegedési potenciállal a környezetünkre akár 70-75%-kal alacsonyabb ráhatást gyakorol.

A Daikin klímák különlegessége többek között az, hogy a saját, innovatív technológiáját használva csepptálca nélkül, meglepően hatékony módon képesek akár a -20 Celsius fok mellett is probléma nélkül működni.

Hogyan tudunk gazdaságosan fűteni a Daikin klímánkkal?

 

Bár vannak, akik a mai napig tartanak a klímával való fűtéstől, bátran állíthatjuk ma már, hogy a Daikin klímával való fűtés valójában egy jóval gazdaságosabb megoldást jelenthet mintha az otthonunk felfűtését gázzal, vagy elektromos árammal szeretnénk megoldani.

A klímák lényegében a környezeti levegőt képesek hőenergiává átalakítani, így a levegő felmelegítése során 1 egység villamos energiából képes előállítani akár 4 egységnyi hőenergiát. Így a Daikin klíma fűtésre tökéletes, pénztárcabarát megoldást jelenthet a hagyományos fűtőeszközökkel szemben.

 

Milyen áron tudunk megvásárolni egy Daikin klímát?

 

A klímák ára nagyban függ az adott modell maximális hűtő és fűtő teljesítményétől, nagyságától, és természetesen a típusától is. Egy oldalfali Daikin klíma, a Daikin FTXF35D modell 3kW-os maximális hűtési és fűtési teljesítménnyel megvásárolható akár már 280 000 Ft-tól is, de érdemes szemfülesnek lennünk, hiszen rengeteg kedvezményt és akciót kifoghatunk, melyeknek köszönhetően kedvezőbb áron tudjuk megvásárolni a kiválasztott klímánkat.