A Motul a franciaországi Saint-Quentin-ban alapított motorolajgyártó cég, amely világszerte ismert és elismert márka. Az 1853-ban alapított cég fő profilja a motorolajok és a kenőanyagok fejlesztése és gyártása. A Motul olyan innovatív termékeket kínál, amelyek kielégítik a legmagasabb igényeket, és amelyek biztosítják a motorok optimális teljesítményét és védelmét.

A Motul motorolajokat kiemelkedő minőség jellemzi, amelyeket számos teszt alapján fejlesztettek ki. Az olajok megfelelnek a legmagasabb minőségi és környezetvédelmi előírásoknak, és rendkívül hatékonyak a motorok védelmében. Az olajok tartós és megbízható teljesítményt biztosítanak, és javítják a motorok élettartamát.

A Motul motorolajok különböző típusú járművek számára elérhetők, beleértve a személyautókat, a kisteherautókat, a motorokat, a gokartokat és még sok más járművet. Az olajok többféle típusban kaphatók, beleértve a szintetikus olajokat, a szintetikus és a szintetikus töltetű olajokat, valamint a konvencionális olajokat.

A Motul motorolajok között megtalálhatók a 100% szintetikus olajok, amelyek kiemelkedő teljesítményt biztosítanak a magas terhelési körülmények között. A szintetikus töltetű olajok pedig kiváló védelmet nyújtanak, így a kopás lelassítható.

Az Olajwebshopban több száz Motul termék érhető el, így mindenféle típusú olajat megtalálhatunk a motul olajválasztó oldalon. Az olajokat egyszerűen megrendelhetjük online, amik rövid idő alatt eljuthatnak hozzánk köszönhetően a rövid szállítási időnek.

A Motul az évek során számos versenyzőnek és csapatnak biztosított a minőségi termékeit, amelyek támogatták őket a sikerük elérésében. A Motul olyan márka, amely biztosítja a teljesítményt, a védelmet és a megbízhatóságot, és amelyre minden autóvezető bizalommal támaszkodhat.

Összefoglalva, az Olajwebshop Motul olajválasztó oldaláról való rendelés a legjobb döntés, ha a legjobb minőségű és legjobb védelmet nyújtó olajokat szeretnénk használni. A Motul olajválasztó oldalon található szűrő nagyszerű eszköz a termékek könnyű áttekintéséhez. Ez az Olajwebshop oldalon található szűrő segédprogram lehetővé teszi, hogy leszűkítsük a termékek listáját, aminek köszönhetően gyorsan megtalálhatjuk a legmegfelelőbb olajat a szükségleteinknek megfelelően. A szűrőnek köszönhetően a felhasználók kiválaszthatják a kívánt kiszerelést, csomagolást, konzisztenciát, gyártót specifikációt.

Ezenkívül az Olajwebshop oldalon tájékoztató anyagok is rendelkezésre állnak, amelyek segítenek a motorolaj választásban. A termékinformációk részletesen ismertetik a motorolaj tulajdonságait, a szűrő rendszerrel és a részletes termékleírásokkal bárki könnyedén kiválaszthatja a legmegfelelőbb motorolajat az autójához.

A Motul termékek egyszerűen megvásárolhatók az Olajwebshopban online vagy akár az üzletekben is. Az Olajwebshopban egyszerűen és kényelmesen lehet rendelést leadni, míg az üzletekben személyesen szolgálnak ki a szakérők. Több budapesti kerületben is megtalálhatóak az üzleteik: Óbudai, Kőbányai, Kelenföldi és Újpesti üzleteket. Az üzletek nyitva tartása hétfőtől péntekig 8-17 óráig tart. Az üzletekben szakképzett munkatársak állnak rendelkezésre, hogy segítsenek a legmegfelelőbb motorolaj kiválasztásában.

A fizikai üzletükben és az MPL futárszolgálat futárainál bankkártyával is lehet fizetni, illetve az Olajwebshopban is választható a bankkártyás fizetés, ami kényelmes és biztonságos megoldás a termékek megvásárlásához.

A rendelési folyamat nagyon egyszerű és könnyen követhető az Olajwebshopban. Az első lépés a termék(ek) kosárba helyezése, majd pedig a kosárra kattintva egy ablak jelenik meg, amely lehetőséget kínál a visszatérő vásárló bejelentkezésére, új vásárló regisztrálására vagy a regisztráció nélküli vásárlásra. A visszatérő vásárlóknak csak be kell jelentkezniük az előzőleg megadott adataik segítségével, és a rendelés folytatásához szükséges további információk (szállítási cím, fizetési mód stb.) már előre kitöltődnek, amivel időt spórolnak meg. Az új vásárlók regisztrálhatnak az Olajwebshopban, ami lehetővé teszi azt, hogy a későbbi vásárlás egyszerűbb és gyorsabb legyen. Ha a vásárló a regisztráció nélküli vásárlást választja, a rendelés folyamatának folytatásához szükséges adatokat (szállítási cím, fizetési mód stb.) meg kell adnia, és a következő rendelés alkalmával ezt ismét meg kell tennie, hiszen regisztráció nélkül nem tudja a rendszer rögzíteni az adatokat egy újabb rendelésig.

Egyébként, az Olajwebshop folyamatosan biztosítja a vásárlók számára a legjobb ügyfélszolgálatot és segítséget, ha bármilyen kérdés vagy probléma merülne fel a rendelési folyamat során bátran lehet hozzájuk fordulni, mindig segítőkészen állnak a vevőkhöz legyen szó személyes vásárlásról vagy online rendelésről.