Vannak emberek, akik rettegnek az orvosoktól. Én nem tartozom közéjük, de szeretem rövidre zárni a dolgokat. Példának okáért, egy kis orrfolyás miatt nem szándékozom télvíz és az influenza szezon közepén egy hozzám hasonló, vagy még rosszabb állapotban leledző beteg között várakozni valami megfázás elleni szerért.

Én ezt a problémát már egy ideje megoldottam a prevenciopatika.hu/213-gyogyaszat oldaláról való rendeléssel. Itt aztán tényleg mindent megtalálok, amire csak szükségem lehet. Persze nem azt mondom, hogy a halálos ágyamon is saját magamat diagnosztizálva, étrendkiegészítőkkel szándékoznám meggyógyítani magamat, de vannak olyan teljesen életszerű helyzetek, amikor a praktikum bizony a legfontosabb, meg persze az, hogy ezt meg is lássuk.

 

A Prevenció Patika prevenciopatika.hu/213-gyogyaszat kategóriáján belül egy csomó egészségügyi problémára találhatunk megoldást, amivel bőven megspórolhatunk egy utat, ami az orvoshoz vezetett volna.

 

A homeopátiától kezdve a fülészeti, fogászati, emésztőrendszeri, vese- és szemészeti panaszok, sőt még idegrendszeri problémákra is találhatunk használható megoldást. Esetemben a Láz, megfázás alkategórián belül leltem rá olyan köptetőre, ami teljesen tünetmentessé tett. Természetesen a köptető mellé rendeltem fájdalomcsillapító tablettát is, mert anélkül nem bírtam volna ki azt a pár napot. A weboldalon örvendetesen sok fájdalomcsillapító közt válogathatunk ugyanis.

 

Ami talán sokakat meglephet, az az, hogy még házikedvenceink is részesülhetnek az online rendelés adta kényelmes megoldásból, hisz a Prevenció Patikánál a prevenciopatika.hu/213-gyogyaszat fülön böngészve még az ő számukra készült termékeket is megtaláljuk.