Illetve, elsősorban én nem hiszek, és elmagyaráztam mostanra a családnak, hogy nem váltani most, az a helyes út! Ez most furán hangzik, tudom, de hadd fejtsem ki… Természetesen nem tudománytechnológiai fejtegetésbe szerettem volna kezdeni, csak a földgázhasználat kiváltásában nem hiszek már annyira – már, ami a közeljövőt illeti. Annyi a paksi atomerőmű (és megépülő kettes reaktor) körüli kérdőjel, hogy mind a fűtésünk „gázos” maradt inkább itthon, de más egyébhez is fogjuk használni a háztartásunkban, a gázt is.

Pláne meggyőző volt, hogy amikor Érdre költöztünk, láttuk (miután beírtuk a keresőbe, hogy „gázszerelő érd”), hogy a korábbi kedvenc szakembergárdánk Pest megyében is kivonul mindenhová. Így Érdre is. Nem csak Budapestre. Hogy miért a „gázszerelő érd” kulcsszavakkal kerestem rá egy szolgáltatóra, ha már volt egy megbízható kontaktunk? Mert lusta voltam legörgetni sajnos a vizgazfutesszerelo24.hu aljára. Pedig láthattam volna, hogy ott minden településnevet felsorolnak, így nem gond nekik, hogy már nem leszünk fővárosiak!

Tök jó, mert a vizgazfutesszerelo24.hu-ról ódákat tudnék zengeni, nem véletlen, hogy a gázszerelő érd szavakra is jó helyen dobta ki őket a kereső, mert, szeretik, ajánlják őket mások is! És most nem csak olyan dolgokra utalok, amik miatt mindenki ajánl egy ilyet társaságot… Hanem őket példaként ajánlanám hivatástudat is egyebek terén is, mert ilyen egy igazi, 2020-as években is haladó szellemű cég, vagy társaság!

Erősségük az emberállományuk terén a tapasztalat, a sokszor sokéves iskolázottság megkövetelése az alkalmazottiaktól, a munkaterületek jól történő összefogása – nem véletlenül dolgozhat ennyi terület szakembere, bizonyos dolgok esetén egymás munkáját segítve egy helyen, ahol jól meg tudják szervezni a munkát -, és egyaránt jók karbantartási, felújítási munkákban, és új dolgok beüzemelésében. Ezek miatt is utal ennyi mindenre a nevük: vizgazfutesszerelo24.hu.

Ha például házat újítanánk fel, ott sok-sok területen kell szakértői hozzáállás egyszerre, egy időben. A vizgazfutesszerelo24.hu olyan cég, ami ilyen esetekben is tökéletesen kivitelezett, garanciális munkát ígér. Nem csak akkor hívhatjuk őket, ha a fejlécükben látható területek valamelyikén – a gázszerelőtől a duguláselhárító szakemberig – baleset történt, van valamilyen galibába ütköztünk. Büszkén állítják persze a rendkívüli bonyodalmak tekintetében is, hogy olyat ők sosem mondanának széttárt karokkal, hogy valamilyen helyzetet nem lehet szerintük megoldani! Ők mindent megoldanak, mert mindenre fel vannak készülve – ismétlem: edukáltság, önmaguk folyamatos továbbképzése stb. Többek, mint egy mindenféle helyszínre a megszokott monotonitástűréssel kivonuló átlagos szerelőcsapat. Ez is az oka, hogy rendkívül bonyolult háztartásbéli anomáliák esetén anno nekünk csak őket javasolták és mi azóta is őket hívjuk mindig! És fogjuk ezt tenni az Érdre költözésünk után is!

Az említett problémák lehetnek ugyebár tényleg sokfélék! Nézzük át a weboldalukat, mert az is több, mint egy szolgáltatóajánló és referencialista-megosztó áltagos valami. Megértetik ott velünk, hogy nem érdemes bárkihez fordulni egy ilyen, sokszor köznapinak tűnő területen (mint mondjuk a vízszerelés). Elég, ha belegondolunk, hogy miért választották le a „Duguláselhárítás” kategóriát az általános vízszerelőiről, és ezen egy kategórián belül is mennyi esetet tudnak felsorolni. Sok dolog bonyolultabb lehet, mint elsőre hinnénk! Az említett egyetlen szolgáltatáskategórián belül is külön fülek szolgálnak rá, hogy az elejétől a végéig átláthassuk, hányféle úton-módon és helyen ütheti fel dugulás a fejét. Lefolyótisztítást pont úgy vállalnak, mint mondjuk csatornatisztítást, a legkellemetlenebbnek gondolt wc-dugulás mellett. És az eszközállományok, ami a javítások során rendelkezésre áll náluk, felér az átlagon felüli szakmai képzettségükhöz!

Szóval, szeretném mindenki figyelmét felhívni: a vizgazfutesszerelo24.hu nem csak a főváros területén segít, hanem annál sokkal nagyobb körzetben. Bármiről is legyen szó. Ha a főoldal alján említett települések valamelyikén éltek, szerintem mentsétek el mindenképp ezt a webcímet, amin riaszthatjátok őket (nem is muszáj telefonálni, mint hajdanán)!